Σύμφωνα με μια αναφορά η οποία δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σε γενικές γραμμές τα Samsung Galaxy S23 θα δουν αναβαθμίσεις στις selfie κάμερες και όχι μόνο, αλλά ξεκαθαρίζει ότι τουλάχιστον το βασικό και το plus δεν θα έχουν καμία αναβάθμιση – έστω αξιοσημείωτη – στο πίσω module.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι τόσο το Galaxy S23 όσο και το Galaxy S23+ θα χρησιμοποιούν την ίδια ανάλυση 10MP για τον τηλεφακό με τα S22 και S22+ και πιθανότατα θα έχουν 3x ζουμ, οπότε παίζει να δούμε το ίδιο ακριβώς σύστημα και τον ίδιο ακριβώς αισθητήρα – έστω σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Δεν είναι ακόμη σαφές τι θα ισχύσει για το Samsung Galaxy S23 Ultra για το οποίο έχουν κυκλοφορήσει φήμες που λένε ότι θα έχει 200MP κύρια κάμερα, αλλά φαίνεται ότι τα flagships κάτω από το S Ultra θα παραμείνουν με το ίδιο ή πολύ παρόμοιο σύστημα για έναν ακόμη χρόνο.

Φυσικά αυτό είναι απλώς μια ανεπιβεβαίωτη φήμη και καθώς απέχουμε πολλούς μήνες από την κυκλοφορία των τηλεφώνων μπορεί να αλλάξουν πολλά. Επιπλέον, μπορεί να δούμε προσθήκες στη σειρά με μοντέλο που θα είναι κάτω από το Ultra και πάνω από τα S23 και S23+.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.