Σε video που δημοσιεύονται από το κανάλι PBKreviews, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για την δυνατότητα της συσκευής να ανταπεξέλθει στις κακουχίες τις καθημερινής ζωής. Αρχικά, όπως βλέπουμε, η συσκευή διατηρεί την πλήρη λειτουργικότητά της μετά την βύθιση στο νερό για περίπου 3 λεπτά, άλλωστε έχει πιστοποίηση IP68.

Το Gorilla Glass Victus 2 της οθόνης της επιβιώνει κανονικά από γρατσουνιές που προκύπτουν από νομίσματα, ενώ γρατσουνιές εμφανίζονται από το επίπεδο 8 της κλίμακας Mohs και άνω. Το οπίσθιο μέρος των συσκευών και οι κάμερες παρουσιάζουν αντίστοιχα επίπεδα αντοχής.

Όσον αφορά τις δοκιμές του Youtuber στη πτώση, βλέπουμε ότι έχουμε και σπασμένη οθόνη όπως και σπασμένο καταλήγει και το πίσω μέρος, αν και τόσο η οθόνη όσο και τα άλλα εξαρτήματα της συσκευής παραμένουν πλήρως λειτουργικά.  Παράλληλα, βλέπουμε ότι η Samsung έκανε λίγο πιο εύκολη την αλλαγή της μπαταρίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.