Σε κάποιες δηλώσεις του αντιπροέδρου της Samsung Hon Pak, έγινε και αναφορά στο Galaxy Ring που έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Από ότι φαίνεται η νέα συσκευή της Samsung ρίχνει πόρτα στις Apple συσκευές, αφού δεν θα είναι συμβατό με το iOS. Αυτή είναι μια δυνατή κίνηση της Samsung στην κόντρα της με την Apple.

Ο Hon Pak δήλωσε πως η εταιρία είναι πολύ σίγουρη για το προϊόν της και αναγνωρίζει πως θα την ήθελαν και οι χρήστες της Apple, όμως όπως η Apple δεν ανοίγει το Apple Watch για το Android, έτσι και η Samsung δεν θα προσφέρει την συσκευή της για iOS. Αν οι χρήστες της Apple θέλουν το δαχτυλίδι της Samsung, θα πρέπει να αλλάξουν στρατόπεδο. Παράλληλα η Samsung εργάζεται για πλήρη συμβατότητά του με άλλες συσκευές Android, αν και μέχρι σήμερα τα wearables της εταιρίας παίζουν στο 100% μόνο με Samsung συσκευές.

Δεδομένου ότι το Galaxy Ring διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, τα μικρότερα θα χρησιμοποιούν μπαταρία 14mAh, ενώ τα μεγαλύτερα θα αντλούν ενέργεια από μια μονάδα 21,5mAh. Αυτά θα πρέπει να είναι αρκετά για να παρέχουν 5-9 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το λες και υποκρισία! Η Google κόβει τα RCS μηνήματα σε rooted και Custom ROM συσκευές

Η ανακοίνωση το Galaxy Ring θα γίνει στο Unpacked του καλοκαιριού, με τις φήμες να θέλουν την εταιρία να τα ανακοινώνει νωρίτερα, ώστε να μην πέσει η ανακοίνωση πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην ίδια ανακοίνωση θα δούμε και τα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6, ενώ περιμένουμε και τα Galaxy Watch 7.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.