Το Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+ δεν διαθέτει frame που έχει κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι. Όταν η Samsung δημοσίευσε το πρώτο video στο οποίο μας γνώριζε την επερχόμενη συσκευή, μίλησε για το πως το ανοξείδωτο ατσάλι και το γυαλί βοήθησαν στην μείωση του bezel στις νέες flagship συσκευές, αλλά πλέον έχει ανεβάσει άλλο ένα βίντεο στο οποίο δεν αναφέρει πουθενά το ανοξείδωτο ατσάλι.

Και δεν είναι μόνο η αναφορά στο επίσημο βίντεο με το οποίο μας γνώριζε το Samsung Galaxy Note 10 αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Αλλά πλέον έχει αντικαταστήσει το “high-polish stainless steel” με το “high-polish metal.”  Ελπίζουμε μόνο να μην  προκύψει κάποιο άλλο ατόπημα, όπου η Samsung άλλα διαφημίζει και άλλα ισχύουν.

Τα Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+ αντιμετωπίζουν ήδη την κριτική των χρηστών για την απώλεια χαρακτηριστικών, όπως το headphone jack και τους μη ικανοποιητικούς λόγους που έδωσε για κάτι τέτοιο. Η εταιρεία επίσης κατέβασε πολλά βίντεο στα οποία τρόλαρε την Apple για τον εξαναγκασμό χρήσης dongles και notches στους χρήστες της. Δες το παλαιό βίντεο εδώ και το νέο από κάτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.