Το Samsung Galaxy Fold μπορεί να είναι μια εξαιρετική συσκευή με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και ό,τι καινοτομία είχε η Samsung στο εργαστήριό της, το κόστος όμως δεν είναι το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί. Αλλά η ανθεκτικότητά του. Η επαναδιάθεση του  smartphone, είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να τοποθετήσει σε αυτό, στη συσκευασία του αλλά και στο manual, προειδοποιήσεις για την εξαιρετική προσοχή που θα πρέπει να του δείχνεις αν τελικά προβείς στην αγορά του.

Η SquareTrade διεξήγαγε τη δική της δοκιμή αναδιπλώσεων. Σύμφωνα με την Samsung, για μέση χρήση πάνω από τρία χρόνια, οι συνολικές αναδιπλώσεις αγγίζουν περίπου τις 120.000. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, στις 40.000 αναδιπλώσεις άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα. Το άφησαν ένα ολόκληρο βράδυ και άρχισαν πάλι τις δοκιμές το επόμενο πρωινό. Η συσκευή λειτουργούσε κανονικά. Μετά από τις 120.000 αναδιπλώσεις, η οθόνη αφής εμφάνιζε προβλήματα όπως και ο μεντεσές. Όσον αφορά τις δοκιμές πτώσεις του, στη θήκη που συμπεριλαμβανόταν η συσκευή δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από ποια οθόνη έπεσε.  Πιο αναλυτικά μπορείτε να δείτε το βίντεο.

Είναι μια πολύ όμορφη συσκευή, αλλά δυστυχώς θέλει πολύ προσοχή. Μπορεί να πάθει κάτι με το παραμικρό. Εδώ μπορείς να διαβάσεις για το κόστος επισκευής του στη χώρα μας σε περίπτωση που το αγοράσεις. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.