Το Samsung Galaxy Fold μπορεί να μην έρχεται επίσημα στην χώρα μας, όμως όλο και κάποιο κατάστημα θα διαθέσει μερικά κομμάτια στην αγορά. Αν είστε ένας από τους υποψήφιους αγοραστές, ίσως σας ενδιαφέρει πόσο θα είναι το κόστος των οθονών της συσκευής.

Πριν προχωρήσουμε, θα πρέπει να αναφέρουμε πως για ότι επισκευή χρειαστεί η συσκευή, απαιτείται και η αλλαγή της εμπρόσθιας οθόνης, που καταστρέφεται κατά το άνοιγμα της συσκευής. Ευτυχώς, αν δεν έχετε σπάσει εσείς την εμπρόσθια οθόνη, το κόστος της θα επωμισθεί η Samsung.

Ας δούμε πόσο κοστίζει λοιπόν η επισκευή των οθονών. Ξεκινάμε από την μεγάλη και αναδιπλούμενη οθόνη. Το ίδιο το πάνελ με το kit αλλαγής (κόλλες, αυτοκόλλητα κτλ) έρχεται στα €467 για την οθόνη και €10 για τα ανταλλακτικά, ενώ στην χώρα μας θα χρειαστούν και €25 για την εργασία. Έτσι σύνολο έχουμε €502,5. Όμως δεν τελειώσαμε ακόμα, καθώς σε αυτό πρέπει να βάλουμε και το ΦΠΑ 24%. Έτσι αν σπάσετε την οθόνη θα πρέπει να πληρώσετε €625.

Για την περίπτωση που θα χρειαστεί αλλαγή η μικρότερη οθόνη, που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της συσκευής, θα χρειαστείτε περίπου στα €160, ανάλογα με το level του service που θα επιλέξετε.

Αρκετά τσουχτερές οι τιμές για τις οθόνες του Galaxy Fold, κάτι που όμως ήταν αναμενόμενο. Αν το αποκτήσετε καλό θα ήταν να βρείτε μια καλή θήκη και φυσικά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.