Η Samsung εργάζεται πάνω σε ένα νέο fitness tracker, όπως αποκαλύφθηκε πέρυσι. Πρόσφατες διαρροές, παρέχουν την πρώτη ματιά στον σχεδιασμό του Samsung Galaxy Fit 3. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Galaxy Fit 2, το Fit 3 φαίνεται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, θυμίζοντας περισσότερο την αισθητική ενός smartwatch, αν και δεν αναμένεται να τρέχει το Wear OS όπως τα Galaxy Watches.

Οι εικόνες που διέρρευσαν παρουσιάζουν μια ορθογώνια οθόνη OLED με σχετικά λεπτά bezels. Ο σχεδιασμός του, τοποθετεί το fitness tracker ως πιθανό ανταγωνιστή συσκευών όπως το Fitbit Charge 6 και το Xiaomi Band 8. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Fit 3 διαθέτει ένα μόνο κουμπί στη δεξιά πλευρά και δεν έχει ηχείο, γεγονός που υποδηλώνει πιθανή απουσία δυνατοτήτων λήψης κλήσεων ή πλήρως ενσωματωμένου φωνητικού βοηθού.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy Fit 3 θα είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον μία απόχρωση, ροζ/χρυσό, διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών στο πίσω μέρος και τις δύο υποδοχές pogo-pin για φόρτιση. Η συσκευή έχει λουράκι από σιλικόνη που μοιάζει με αυτό των νεότερων Galaxy Watches. Υπάρχουν εικασίες σχετικά με την ενσωμάτωση GPS, ένα χαρακτηριστικό που απουσιάζει από τα Galaxy Fit και Fit 2, και την πιθανότητα ροής μουσικής μέσω Bluetooth.

Αν το Galaxy Fit 3 όντως δεν έχει Wear OS, θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει εκτεταμένη αυτονομία που αγγίζει ή ξεπερνά τις 7 ημέρες, με μία μόνο φόρτιση. Ωστόσο, η απουσία του Wear OS θα σήμαινε και μειωμένες δυνατότητες, λόγο των περιορισμένων εφαρμογών. Το Galaxy Fit 3 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο επόμενο Galaxy Unpacked event και να κοστίζει περισσότερο από τα 59 δολάρια του προκατόχου του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.