Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Samsung λάνσαρε το Galaxy Fit 2 fitness band. Αν και η εταιρεία ασχολείται κυρίως με τα smartwatches, όσον αφορά τα wearable χειρός, υπάρχει μια φήμη ότι ετοιμάζει ένα νέο fitness tracker. Φαίνεται ότι εκτός από το Galaxy Ring, η Samsung θα λανσάρει και το Galaxy Fit 3.

Σύμφωνα με το SamMobile, η FCC έδωσε πρόσφατα έγκριση σε μια συσκευή της Samsung με την ονομασία SM-R390. Ελέγχοντας τα σχεδιαγράμματα, η συσκευή μοιάζει με ένα fitness tracker, που πιθανώς θα ονομάζεται Galaxy Fit 3. Υπάρχει ένας αισθητήρα καρδιακών παλμών στο πίσω μέρος και δύο pogo pins για φόρτιση. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι πρόκειται για ένα fitness tracker.

Samsung Galaxy Fit 3 Leaks

Πέρα από τον αριθμό μοντέλου και το “design”, δεν έγινε κάτι άλλο γνωστό. Ωστόσο, περιμένουμε να κυκλοφορήσουν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες. Δεδομένου ότι το Galaxy Fit 2 έκανε ντεμπούτο το 2020, οι προσδοκίες είναι υψηλές για το Samsung Galaxy Fit 3 που αναμένεται να φέρει κάποιες αναβαθμίσεις, ειδικά στο λογισμικό, τη συνδεσιμότητα, και άλλα.

Το Galaxy Fit 2 έχει έγχρωμη οθόνη AMOLED 1.1 ιντσών, αλλά με βάση το σχεδιάγραμμα το Fit 3 θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη. Επίσης, το τελευταίο fitness tracker της Samsung είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα, δηλαδή το κλασικό 5ATM, κάτι που αναμένεται να διατηρήσει και ο διάδοχος του. Από εκεί και πέρα περιμένουμε περισσότερες και πιο προηγμένες λειτουργίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.