Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S23 Ultra είναι το ενσωματωμένο S Pen, αλλά ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η γραφίδα αποσυνδέεται συνεχώς.

Η σειρά Galaxy S απορρόφησε τη σειρά Galaxy Note που είναι προσανατολισμένη στην παραγωγικότητα και το S Pen αποτελεί πλέον καθοριστικό στοιχείο του Ultra μοντέλου. Φυσικά, οι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι που δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Το S Pen δεν παραμένει συνδεδεμένο με το Samsung Galaxy S23 Ultra, σύμφωνα με καταγγελίες στο reddit, στο φόρουμ της κοινότητας της Samsung, και στο Twitter. Όταν η γραφίδα βγαίνει από την υποδοχή, οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση ότι έχει αποσυνδεθεί, προτρέποντάς τους να την ξαναβάλουν στην υποδοχή αποθήκευσης. Μερικοί χρήστες δήλωσαν ότι η γραφίδα δεν συνδέεται καθόλου με το τηλέφωνό τους.

Έχουν προταθεί μερικές λύσεις για να παρακαμφθεί το πρόβλημα σύνδεσης. Μια λύση που φαίνεται να λειτουργεί για πολλούς κατόχους είναι η ενεργοποίηση του διακόπτη “Keep S Pen connected”. Αυτό μπορείτε να το βρείτε πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, μεταβαίνοντας στις προηγμένες λειτουργίες, και στη συνέχεια πατώντας στο S Pen. Αυτό θα καταναλώσει περισσότερη μπαταρία, αν και ο αντίκτυπος είναι απίθανο να είναι τεράστιος.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το S Pen ανοίγοντας τις ρυθμίσεις, επιλέγοντας σύνθετες λειτουργίες, πηγαίνοντας στο S Pen, και πατώντας τις τρεις κάθετες τελείες στην κορυφή. Αυτή η διόρθωση φαίνεται να λειτουργεί μόνο προσωρινά, πράγμα που σημαίνει ότι τα προβλήματα σύνδεσης μπορεί να εμφανιστούν ξανά μετά από μερικές ώρες.

Ευτυχώς, το S Pen λειτουργεί ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένο, αλλά η συνδεσιμότητα Bluetooth απαιτείται για τις προηγμένες λειτουργίες. Αυτό είναι πιθανότατα ένα ζήτημα λογισμικού και δεδομένου ότι τα διαδικτυακά φόρουμ γεμίζουν με παράπονα για το πρόβλημα, η Samsung πιθανότατα θα το λύσει σύντομα.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S23 Ultra και ήδη έχουν αναφερθεί μερικά ενοχλητικά σφάλματα. Πολλοί χρήστες πίστευαν επίσης ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την οθόνη και άλλοι αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης με Wi-Fi.

Καμία συσκευή δεν είναι απρόσβλητη από σφάλματα και όσο τα ζητήματα επιλύονται, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το Samsung Galaxy S23 Ultra έχει τύχει καλής υποδοχής τόσο από τους αγοραστές όσο και από τους κριτικούς και ζητήματα όπως αυτά είναι απίθανο να το εμποδίσουν να γίνει ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα του 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.