Η Samsung αυτή τη στιγμή εργάζεται πυρετωδώς στο next big thing της στη βιομηχανία των smartphone συσκευών, το οποίο θα αποκαλυφθεί σε περίπου τέσσερις μήνες, αλλά επειδή μιλάμε για μια εταιρεία η οποία θέλει να διατηρεί μια πλήρη και μεγάλη γκάμα συσκευών, δεν θα σου προκαλέσει έκπληξη να μάθεις ότι ένας αριθμός σημαντικών Galaxy συσκευών θα κάνει το ντεμπούτο του στο άμεσο μέλλον.

Ένα από αυτά τα επερχόμενα smartphones φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-G770F και βάσει ελάχιστων πληροφοριών από το DroidShout σε συνεργασια με τον Ishan Agarwal, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι για το τι θα πρόκειται ακριβώς. Όπως και το smartphone με τον αριθμό μοντέλου SM-N770F που θα καταφθάσει στην Ευρώπη, όντας μέρος της σειράς Galaxy Note, δηλαδή ένα φθηνό Galaxy Note, αυτό το G770 μπορεί να συνδέεται με το Galaxy S10. Αλλά πριν καταλήξουμε σε προφανή συμπεράσματα ότι έχουμε ένα κάνουμε με ένα Galaxy S10 Lite, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι υπάρχει ήδη αυτή η συσκευή, είναι το Galaxy S10e.

Αν και η σειρά Galaxy S11 συσκευών, αναμένεται να περιλαμβάνει αριθμούς μοντέλων που θα ξεκινούν με το SM-G98 και ως εκ τούτου δεν θα συνδέεται με το SM G770F, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα η εταιρεία νας μας δώσει ένα preview του design της οικογένειας Galaxy S11 με την παρουσίαση κάποιων Lite εκδόσεων. Ως εκ τούτου, φαντάζει κάπως δύσκολο να έχουμε το S11 Lite branding, αντίθετα μάλλον θα γνωρίσουμε την επιστροφή του Neo branding. Ακόμη και αν η Samsung καταλήξει να παρουσιάσει το SM-G770 σαν το Galaxy S10 Neo, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το handset να έχει περισσότερες ομοιότητες με το S11 σε σχέση με το οικονομικ’ο S10e. Και αυτό γιατί ο Ishan Agarwal πιστεύει ότι αυτές οι Lite εκδόσεις δεν φαίνεται να καταφθάνουν σύντομα.

Υπάρχει μάλιστα και η πιθανότητα να αποτελεί μια rebranded έκδοση του galaxy A91. Το Galaxy A91 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά μπορεί να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο όχι και τόσο κοντινό μέλλον με ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Note 10+. Σε σύγκριση με το Galaxy A90, αυτό το εντυπωσιακό μεσαίου κόστους smartphone αναμένεται να εγκαταλείψει τις ταχύτητες 5G  για να μειωθούν τα κόστη παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα θα εξοπλιστεί με τετραπλή κάμερα, αποτελούμενη από μια κύρια των 108MP, μια των 16MP wide angle και μια των 12MP telephoto με 5x optical zoom και έναν 3D ToF αισθητήρα.  Ο λόγος που δεν πιστεύουμε ότι το SM-G770 θα αποκαλείται galaxy S11 Lite είναι σύμφωνα με τον Agarwal, ότι η διαθέσιμότητά του θα περιοριστεί σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.