Ένα οικονομικό Galaxy Note smartphone το οποίο δεν θα είναι ναυαρχίδα, αποτελεί μια ιδέα η οποία δεν αρέσει σε πολλούς. Ορισμένοι φανατικοί οπαδοί της σειράς Galaxy Note, αισθάνονται ότι πάνω από ένα Note flagship που τα έχει όλα θα οδηγήσει σε αποδυνάμωση του brand. Αλλά, καθώς οι smartphone τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται, η Samsung πήρε την απόφαση να διαθέσει δυο Galaxy Note μοντέλα φέτος.

Το κανονικό Galaxy Note 10 προορίζεται σε νέους χρήστες της σειράς οι οποίοι θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του SPen, αλλά ένα smartphone που πλησιάζει το χιλιάρικο δεν αποτελεί την προσιτή και δυνατή επιλογή για αυτούς. Ωστόσο, όπως είχε ακουστεί πολύ πρόσφατα, ένα οικονομικό, πιθανόν μεσαίου κόστους Galaxy Note smartphone είναι πολύ κοντά. Πλέον μαθαίνουμε ότι όντως κάτι τέτοιο ισχύει και θα κυκλοφορήσει σε δυο χρωματικές εκδόσεις στην αγορά της Ευρώπης σε κόκκινο και μαύρο.

Το μυστηριώδες Galaxy Note smartphone έχει τον αριθμό μοντέλου SM-N770F και με τα Note flagship smartphones να διαθέτουν αριθμούς μοντέλων της σειράς SM-N9xxx, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι όντως πρόκειται για ένα πιο οικονομικό Galaxy Note.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.