Πριν λίγες μέρες είδαμε αρκετούς χρήστες να αναφέρουν προβλήματα με burn-in στις οθόνες των iPhone 15 series, με τις αναφορές να είναι αρκετές. Αυτές οι συσκευές με πιο έντονο το πρόβλημα, θα πρέπει να αντικατασταθούν από την Apple, με την εταιρία να μην έχει κάνει ακόμα δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

Όμως τώρα βλέπουμε, πως το iOS 17.1 έρχεται με ένα bug fix που ονομάζεται “διατήρηση εικόνας” και στην θεωρία θα διορθώσει τα τηλέφωνα που δεν έχουν πιο ακρίο burn in στις οθόνες τους. Τα περισσότερα προβλήματα φαίνεται να υπάρχουν στα νέα iPhone 15 series, όμως έχουν υπάρξει και αναφορές από χρήστες iPhone 13 Pro και iPhone 12 Pro.

Αυτό το bug fix δείχνει πως η διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, ίσως είναι θέμα software και να μην είναι μόνιμη η ζημιά στην οθόνη, εκτός βέβαια από τις πιο ακραίες περιπτώσεις όπως είπαμε. Το Changelog του iOS 17.1 αναφέρει πως θα διορθώνει το πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει παραμονή μιας εικόνας στην οθόνη, με την Apple να ανακαλύπτει πως το πρόβλημα δημιουργείται από bug, που μιμείται το burn in στις οθόνες.

Το iOS 17.1 διορθώνει και ένα άλλο πρόβλημα, με την επαναφορά ρύθμισης απορρήτου, όταν κάνουμε συγχρονισμό το κινητό με ένα Apple Watch για πρώτη φορά. Μαζί με όλα τα παραπάνω, θα έρθει και καλύτερη αναγνώριση ατυχήματος, που υπάρχει στα iPhone 14 και iPhone 15. Τέλος θα διορθώσει και ένα πρόβλημα που ανέφεραν ορισμένοι χρήστες, με τα πληκτρολόγια να μην είναι τόσο αποκρίσημα.

Αρκετά τα προβλήματα που φτιάχνει το iOS 17.1, που θα έρθει στις 24 Οκτωβρίου, οπότε σπεύστε να το κάνετε μόλις κυκλοφορήσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.