Σοβαρά προβλήματα burn in στην οθόνη των iPhone 15 Pro Max φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα μεγάλο μέρος χρηστών όπως φαίνεται σε διάφορες κοινότητες. Χαρακτηριστική η περίπτωση στα forums του macrumors όπου ένας χρήστης αναφέρει πως το iPhone 15 Pro Max του εμφάνισε σύμπτωμα burn in.

Ίδιες αναφορές και στο Reddit αλλά και στο Twitter με τις δημοσιεύσεις των χρηστών να συνοδεύονται και από σχετικές φωτογραφίες. Αντίστοιχες συζητήσεις υπάρχουν και στο support της Apple που αναφέρουν τα σοβαρά αυτά προβλήματα.

Όλα αυτά λίγο μετά τα γνωστά θέματα με την υπερθέρμανση που ανάγκασε την Apple να κυκλοφορήσει το iOS 17.03 με τις αναφορές βέβαια να συνεχίζουν και εκεί.

 

iPhone 15 Pro Max burn in issues
byu/grantg900 iniphone

Σύμφωνα με χρήστη, πήγε την συσκευή στο επίσημο σέρβις της εταιρίας, όπου του αναγωώρισαν το πρόβλημα. Πάντως οι αναφορές αυξάνονται, τόσο στην σελίδα της Apple, όσο και στο reddit και το Χ, με χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις συσκευές τους, με το burn in να φαίνεται έντονα στις οθόνες τους.

Περιμένουμε την Apple να κάνει επίσημες δηλώσεις για το πρόβλημα και το πως σκοπεύει να το αντιμετωπίσει. Εννοείται πως θέλουμε να μάθουμε και τι θα γίνει με τους χρήστες που έχουν ήδη προβληματα με τις συσκευές τους και το αν θα τους καλύψει με αντικατάσταση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με συσκευές, σε όλες τις περιπτώσεις η εκάστοτε εταιρία, ανέλαβε την αντικατάσταση της συσκευής ή της οθόνης, εντελώς δωρεάν. Ελπίζουμε να κάνει το ίδιο και η Apple.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.