Η Xiaomi προσπαθεί να είναι η πρώτη εταιρεία που κυκλοφορεί τηλέφωνο με τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm – άσχετα αν το καταφέρνει ή όχι. Για παράδειγμα, προσπάθησε να προλάβει του άλλους και παρουσίασε μόνο το βασικό Xiaomi 12 τον Δεκέμβριο.

Στη σειρά μέχρι σήμερα υπάρχουν το βασικό, το 12X, και το Pro. Πρόσφατα μάθαμε για το 12 Lite που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Ενώ εδώ και μήνες περιμένουμε το Xiaomi 12 Ultra – που τελικά θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Αυτό βγάζει απόλυτο νόημα, καθώς η κινέζικη εταιρεία προσπαθεί να κάνει το 2 στα 2 κυκλοφορώντας το πρώτο τηλέφωνο με Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Αυτό το τηλέφωνο θα είναι το Xiaomi 12 Ultra και θα υποστηρίζει 150W γρήγορη φόρτιση – σύμφωνα με τον γνωστό leaker Digital Chat Station.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.