Η κινέζικη εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone στην παγκόσμια αγορά που θα είναι original και όχι κάποιο rebrand. Ως συνήθως ξεκίνησε τα teasers για το Poco M3 Pro 5G και στο τελευταίο αποκάλυψε τον επεξεργαστή του.

Σύμφωνα με αφίσα που δημοσίευσε η εταιρεία, το M3 Pro 5G θα έχει τον ισχυρό και αποδοτικό 7nm επεξεργαστή Dimensity 700 της MediaTek. Μία ακόμα πληροφορία που έδωσε η εταιρεία είναι ότι η DynamicSwitch οθόνη του έχει 6,5 ίντσες διαγώνιο, 90Hz ρυθμό ανανέωσης, και FHD+ ανάλυση.

Το smartphone έχει νεό design με ενδιαφέρουσα πλάτη. Το event είναι στις 19 Μαΐου και η εταιρεία προωθεί το Poco M3 Pro 5G με το σλόγκαν “More speed. More everything.” Μέχρι τότε η εταιρεία θα δημοσιεύσει περισσότερα teasers.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.