Αποδεικνύεται με τον χαρακτηριστικό τρόπο ότι η Poco ετοιμάζει μια νέα προσθήκη στη σειρά της. Ο λόγος, για το Poco M3 Pro 5G, σαν αντικαταστάτη του απλού M3 στην ολοένα και μεγαλύτερη οικογένεια συσκευών της Poco. Αποτελεί, μια ανάλογη κίνηση με εκείνη που έκανε στα X3 και X3 Pro. Σε αντίθεση όμως με εκείνο το ζευγάρι, το M3 Pro δεν φαίνεται να είναι όμοιο με το Poco M3.

Poco M3 Pro 5G

Σε σύγκριση με το M3, το Poco M3 Pro θα εξοπλιστεί με έναν επεξεργαστή της Mediatek, σύμφωνα με τον Kevin Xiaobo Qiu, επικεφαλής της ομάδας Poco Global και τον  Angus Ng, επικεφαλής του global product marketing. Δυστυχώς δεν αναφέρεται συγκεκριμένα ποιο ακριβώς μοντέλο, ωστόσο θα παρουσιάζει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον Snapdragon 662 της μη Pro έκδοση.

Επειδή πρόκειται για έναν επεξεργαστή Dimensity θα εξοπλιστεί με 5G συνδεσιμότητα. Επιπροσθέτως, το Poco M3 Pro θα περιλαμβάνει υψηλού refresh rate οθόνη, μια ακόμη βελτίωση σε σχέση με το Poco M3. Όπως βλέπουμε θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα. Με τη διάθεση του Poco M3 Pro, το Poco X3 θα βγει στη σύνταξη. Το Poco M3 Pro αναμένεται να έχει τιμή κοντά στα επίπεδα εκείνου του μοντέλου και για όσους θέλουν καλύτερες επιδόσεις θα υπάρχει και το Poco X3 Pro.

Huawei P50 series: Εντυπωσιακή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.