Σε ιδιαίτερα μεγάλο αναβρασμό βρίσκονται δυο μεγάλες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες στην Ελλάδα. Η μια, η Cosmote να βρίσκεται σε φάση διοικητικής μετάβασης, με τον Τσαμάζ να αποχωρεί από τον Όμιλο του ΟΤΕ και από την άλλη μεριά η μητρική της Nova, η United, να έχει βάλει πωλητήριο.

Ο Τσαμάζ αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος ΔΣ και διευθύνοντας σύμβουλος στην ιστορία του ΟΤΕ, πετυχαίνοντας τον μετασχηματισμό του οργανισμού και την εξυγίανσή του σε όλου τους τομείς τηλεπικοινωνιών μέσα από επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς και τεχνολογικές υποδομές.

Απίστευτη προσφορά Starlink: Δοκίμασέ το με ΜΟΝΟ 20 ευρώ για όλους χωρίς κόστος εξοπλισμού!

Και ο Νεμπής που θα τον διαδεχθεί διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών έχοντας αναλάβει στο παρελθόν καθήκοντα Chief Commercial Officer Consumer Segment στον Όμιλο ΟΤΕ και Marketing Director στην COSMOTE Α.Ε. Το όραμα ως το 2030 είναι ο ΟΤΕ να εξελιχθεί σε κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση της αξίας για τους μετόχους, στόχος που θα επιτευχθεί και με την πώληση της Telekom Romania.

Από την άλλη έντονη κινητικότητα επικρατεί και στη Nova με το πωλητήριο που έχει βάλει και φαίνεται να συγκινεί πολλούς μνηστήρες. Ο αριθμός των μη δεσμευτικών προσφορών που αναμένεται να κατατεθούν μέσα στο καλοκαίρι για την πώληση της United Group, όπου ανήκει και η Nova, αναμένεται διψήφιος» ανέφερε μέσα στην εβδομάδα, ο ισχυρός άντρας της BC Partners, Νίκος Σταθόπουλος, μιλώντας στο περιθώριο συνεδρίου εξαιρώντας από την λίστα των ενδιαφερομένων την CVC, παρά την έντονη φημολογία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, επί του παρόντος, το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί είναι ζωηρό και εκφράζεται τόσο από εταιρείες όσο κι από funds.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτοί στην Nova είναι άπαιχτοι. Σήμερα μου έστειλαν την ανανέωση του συμβολαίου του κινητού μου, στο mail μου, αλλά και με SMS. Το θέμα είναι ότι δεν έκανα καμία ανανέωση, ούτε τηλεφωνικά, ούτε σε κατάστημα, αλλά ούτε και με άλλον τρόπο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.