Με αξία ρεκόρ 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά, η κεφαλαιοποίηση της Apple είναι υψηλότερη από το ΑΕΠ της Ινδίας, μιας χώρας με πληθυσμό που φτάνει το 1,5 δισεκατομμύριο μέσα στα επόμενα χρόνια. Μόνο τέσσερις χώρες στον κόσμο έχουν τώρα υψηλότερο ΑΕΠ από το ανώτατο όριο της Apple – οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα, η Ιαπωνία, και η Γερμανία.

Έχοντας αυτό υπόψη, η Apple σχεδιάζει να συνεχίσει την κυριαρχία της στην αγορά και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα smartphone σε περαιτέρω αχαρτογράφητη περιοχή για την εταιρεία, την αγορά smartphone χαμηλότερης μεσαίας κατηγορίας.

Φήμες εντός του κλάδου αποκαλύπτουν ότι η Apple μπορεί να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη έκδοση του iPhone SE για το 2022 ξεκινώντας από μόνο $300 USD ή κάπου στα 268 ευρώ. Τα νέα προέρχονται από την Investors.

Η αναφορά υποστηρίζει ότι ο αναλυτής της Loop Capital Markets, John Donovan, είπε ότι έχει ακούσει φήμες ότι το νέο iPhone SE 3 (2022) που θα υποστηρίζει 5G θα μπορούσε να έχει τιμή εκκίνησης τα 300$.

Αυτά τα νέα αποτελούν έκπληξη επειδή το τρέχον 4G μοντέλο iPhone SE 2 (2020) ξεκινά από τα 399$ και το iPhone SE 3 φημολογείται ότι διαθέτει καλύτερο επεξεργαστή, υποστήριξη 5G, και καλύτερη αυτονομία.

Η αναφορά λέει ότι οι αναλυτές της JPMorgan τον Δεκέμβριο του 2021 υπέθεσαν ότι η Apple ήθελε το νέο της iPhone να πυροδοτήσει ένα κύμα εναλλαγής από smartphone Android.

Η κίνηση αυτή θα προσφέρει τη δυνατότητα να προσελκύσει η εταιρεία μερικούς από τους σχεδόν 1,4 δισεκατομμύρια χρήστες τηλεφώνων Android χαμηλής έως μεσαίας κατηγορίας που φαίνεται να θέλουν να αλλάξουν οικοσύστημα.

Επίσης, θα μπορούσε να αφορά τους περίπου 300 εκατομμύρια χρήστες παλαιότερων μοντέλων iPhone που θα ήθελαν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους, αλλά δεν το κάνουν λόγο κόστους, σύμφωνα με την επενδυτική τράπεζα.

Το iPhone SE 3 (2022) αναμένεται να ανακοινωθεί στην ετήσια εαρινή εκδήλωση της Apple. Η Apple δεν έχει αποκαλύψει ακόμη επίσημα την ημερομηνία της εκδήλωσης, αλλά οι εικασίες και οι διαρροές αναφέρουν ότι θα γίνει στις 8 Μαρτίου 2022.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο Apple. Πολύ καλή η προσπάθεια για mid range products. Με την 3η γενιά του iPhone SE! Κλασικό desing Apple με 4,7΄΄ οθόνη αρχική τιμή αρχικής έκδοσης τα 500Ευρώ για όσους θέλουν κάτι οικονομικό ποιοτικό γρήγορο και ευέλικτο από θέμα μεγέθους.
    #Apple

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.