Ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, είναι συνήθως μια αξιόπιστη πηγή για τις φήμες σχετικά με την Apple, επομένως ίσως πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τη δήλωση του ότι η εταιρεία στοχεύει στις 8 Μαρτίου να κάνει μία ανοιξιάτικη εκδήλωση για την παρουσίαση ενός νέου χαμηλού κόστους iPhone SE με υποστήριξη 5G, καθώς και ενός ανανεωμένου iPad Air με νέα CPU και 5G.

Οι φήμες για μια ανανέωση του iPhone SE κυκλοφορούσαν πριν από την παρουσίαση των iPhone 13 και τώρα το Bloomberg λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ένα πιο γρήγορο chip και βελτιωμένες κάμερες, μέσα σε ένα σώμα παρόμοιο με το υπάρχον μοντέλο που έχει οθόνη 4.7 ιντσών.

Το τρέχον iPhone SE κυκλοφόρησε το 2020 και έχει διατηρήσει την ίδια τιμή – 499€, επομένως ένας A15 και 5G θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ καλύτερη πρόταση. Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για το Touch ID, αλλά χωρίς αλλαγές στον σχεδιασμό αυτό φαίνεται απίθανο να αλλάξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.