Και όμως το πιο φθηνό Cosmote TV που μπορείς να αποκτήσεις, δεν μπορείς να το βρεις εύκολα στο site της Cosmote. Βρισκόμασταν στο πακέτο Cosmote TV Cinema Pack και άρχισαν να εκδίδονται λογαριασμοί υψηλότεροι επειδή το συμβόλαιο είχε λήξει.

Θελήσαμε να κάνουμε μεταφορά στο Cosmote TV Entry Pack το πιο απλό πακέτο το οποίο κοστίζει μόλις 9 ευρώ και σου παρέχει πρόσβαση σε όλα τα ελληνικά κανάλια, εκτός των καναλιών των ταινιών. Και σκεφθήκαμε ότι θα ήταν μια καλή υπενθύμιση για κάποιον που θέλει ένα φθηνό πακέτο Cosmote TV να το αποκτήσει.

Ζούμε σε μια προσομοίωση τύπου Matrix: Έμειναν άφωνοι από σπάνιο φαινόμενο του ωκεανού (video)

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ταινίες, κυριολεκτικά τα πάντα τα βρίσκεις εύκολα online τότε το Cosmote Entry Pack με μόλις 9 ευρώ το μήνα είναι η ιδανική πρόταση για φθηνό Cosmote TV, ιδίως για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με κεραίες και αποκωδικοποιητές, καθώς σου τα παρέχει όλα η Cosmote δωρεάν. Κάλεσε στο 13888 για να μπορέσεις να το παραγγείλεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 9 ευρώ για κάτι που το βρίσκεις δωρεάν με μια κεραία?? τι λέτε ρε παιδιά το έχετε ως ευκαιρία??

  2. Πάτε καλά εκεί στο tachmaniacs; Να πληρώσει κάποιος συνδρομή για τα δωρεάν πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια; Και το διαφημιζετε κιόλας; Ε ρε κλείσιμο που θέλετε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.