Όταν η OnePlus ξεκίνησε να αυξάνει τις συσκευές που κυκλοφορεί όλοι ανησυχούσαν για ένα πράγμα, αν θα διατηρήσει τον ρυθμό ενημέρωσης των τηλεφώνων της. Μάλλον η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα και τα πρώτα θύματα είναι το OnePlus 6 και το 6T.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την πρώτη beta έκδοση του OxygenOS 11 για τα δύο smartphones στα τέλη Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι τα OnePlus 6 και 6Τ θα πάρουν το Android 11 αφότου η Google παρουσιάσει το Android 12. Γιατί;

Οι beta εκδόσεις που βγάζει η εταιρεία είναι τρεις (αν όχι παραπάνω) με απόσταση μεταξύ τους δύο εβδομάδων (κατά μέσο όρο). Η φάση των beta θα ολοκληρωθεί τέλη Σεπτεμβρίου και μετά θα ξεκινήσει η φάση τελειοποίησης της ROM πριν τη δώσει η εταιρεία σε όλους τους χρήστες.

Η Google κυκλοφορεί συνήθως νέα έκδοση του Android Αύγουστο με Οκτώβριο. Αναμένεται η τελική έκδοση του OxygenOS 11 για τα OnePlus 6 και 6T να είναι έτοιμη μάλλον μέσα στον Οκτώβριο. Άρα, μετά το Android 12.

Τα καλά νέα είναι ότι ίσως μέχρι τότε να είναι έτοιμο το Android 11-based LineageOS για τις δύο συσκευές. Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.