Ορισμένοι κάτοχοι συσκευών OnePlus 6T αναφέρουν ότι παρατηρούν γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας του smartphone τους. Για παράδειγμα, ένας χρήστης αναφέρει ότι τις τελευταίες 1-2 ημέρες, η διάρκεια μπαταρίας έχει μειωθεί στο μισό. Προσπάθησε όλες τις προτεινόμενες λύσεις, όπως την ενεργοποίηση των περιορισμών στη background δραστηριότητα συγκεκριμένων εφαρμογών, την εκκαθάριση της cache και την αναβάθμιση στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση του λειτουργικού.

Άλλος χρήστης του OnePlus 6T ανέφερε ότι η διάρκεια screen on time ήταν 6-7 ώρες.  Πλέον λαμβάνει 4 ώρες screen on time. Υπενθυμίζουμε, ότι το OnePlus 6T χρησιμοποιεί την μεγαλύτερη μπαταρία που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone της OnePlus, και πιο συγκεκριμένα 3.700 mAh. Και είναι μεγαλύτερη από την 3.300 mAh μπαταρία που χρησιμοποιήθηκε στο OnePlus 6. Με τον κατασκευαστή να ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία Fast Charge προσφέρει στους χρήστες μια ολόκληρη ημέρα χρήσης μετά από 30 λεπτά φόρτισης.

Άλλες αναφορές μιλούν και υπερθέρμανση εκτός από γρήγορη εξάντληση, αν και τα προβλήματα λύθηκαν μετά από ένα factory reset.  Αν δεν θέλεις να προβείς σε factory reset στο OnePlus 6T σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις μέχρι η OnePlus να λύσει το πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.