Πριν από μερικές ημέρες είχαμε δει τα πρώτα renders του επερχόμενου OnePlus 9 Pro και έδειχναν ότι η εταιρεία είχε επιλέξει ένα camera bump παρόμοιο με το OnePlus 8T και τη σειρά N, παρά μια συνέχιση του design του 7 Pro και του 8 Pro. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Η ultra, η ultra wide και η tele είναι δεδομένη, αλλά η λειτουργία της τέταρτης κάμερας είναι άγνωστη. Δεν θα υπάρχει periscope όμως, όπως βλέπουμε.

Σε κάθε περίπτωση, το LetsGodigital και ο Concept Creator συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ορισμένα νέα renders που είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα. Η οθόνη θ παραμείνει στις 6.67 ίντσες, που αποτελεί την κανονικότητα για τα πρόσφατα Pro μοντέλα. Έχουμε μάθε και για κάποιες φήμες που θέλουν το refresh rate να ανεβαίνει στα 144Hz και ότι το pro θα διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos υποστήριξη.

Στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται ο νέος Snapdragon 875.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.