Λίγο μετά τις πληροφορίες για την κάμερα του OnePlus 9, ο OnLeaks μας προσφέρει μια πρώτη ματιά στο design του OnePlus 9 Pro 5G.

Διαθέτει ένα ριζικά ανανεωμένο camera bump στην πάνω αριστερή γωνία της συσκευής που στεγάζει συνολικά 4 αισθητήρες. Οι μεγαλύτερες κάμερες, λειτουργούν σαν κύρια και ultra wide, ενώ οι μικρότερες σαν macro και depth sensors. Όλες αυτές συνοδεύονται με dual tone LED flash και ένα μικρό μικρόφωνο για την καταγραφή video.  Συγκεκριμένες πληροφορίες για τις κάμερες δεν υπάρχουν προς το παρόν.

Από μπροστά βλέπουμε ένα γνωστό design, με curved edges και λεπτά bezels, ενώ διαθέτει και μια μικρή οπή στη γωνία για τη selfie. Στο εσωτερικό του μάλλον θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 875, ενώ θα πρέπει να αναμένουμε 8GB RAM και 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου αν και θα υπάρξει και έκδοση με 12GB και 512GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.