Το επόμενο flagship της OnePlus μπορεί να έχει αισθητά βελτιωμένες κάμερες. Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, η εταιρεία δοκιμάζει αυτή τη στιγμή περισκοπική κάμερα σε μία συσκευή με “SM8650”. Αυτός ο αριθμός μοντέλου θεωρητικά ανήκει στον Snapdragon 8 Gen 3 και όπως είναι λογικό αυτό το SoC θα το χρησιμοποιεί το OnePlus 12.

Η συμβατική telephoto άμερα των OnePlus flagships δεν τα έχει πάει και πολύ καλά. Ακόμα και το OnePlus 11 προσφέρει μόνο 2x οπτικό ζουμ και καταστρέφει οποιαδήποτε λεπτομέρεια σε ζουμ από 5x και πάνω. Με μία περισκοπική κάμερα, το OnePlus 12 θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιδόσεις ζουμ και λεπτότερο design. Θα μπορούσε μάλιστα η περισκοπική κάμερα του επερχόμενου flagship smartphone της OnePlus να είναι η εξαιρετική κάμερα που έχει το Find X6 Pro της Oppo.

Εκτός από τον Digital Chat Station, στις δοκιμές που πραγματοποιεί η OnePlus με την περισκοπική κάμερα έχουν αναφερθεί και άλλοι leakers και tipsters. Οπότε, ίσως ήρθε η ώρα τις κινέζικης εταιρείας να βελτιώσει πραγματικά τα module των flagship smartphones της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.