Το Oppo Find X6 Pro είναι ένας από τους βασιλιάδες της φωτογραφίας, αλλά με τους ρυθμούς που κυκλοφορούν συσκευές οι εταιρείες δεν είναι εύκολο να λανσάρεις το τέλειο, ούτε να μείνει στην κορυφή διατηρώντας τα πάντα όπως ήταν όταν κυκλοφόρησαν.

Η κινέζικη εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση ενός σημαντικού update που βελτιώνει ακόμα περισσότερο το Find X6 Pro σε επίπεδο φωτογραφίας. Κυριολεκτικά, το μισό changelog αφορά τις κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρει βελτιώσεις στην ποιότητα των εικόνων του τηλεφακού και του night mode, προσθήκη 2X ζουμ, και άλλα.

Δυστυχώς, το Oppo Find X6 Pro είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην Κίνα, αν και κυκλοφορούν φήμες για τη διάθεση του σε άλλες αγορές με διαφορετικό όνομα ή και υπό άλλο brand, όπως αυτό της vivo. Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.