Φαίνεται ότι τα νέα hit στα χαρακτηριστικά των smartphones είναι η RAM και κυρίως η φωτεινότητα της οθόνης. Μιας που έλυσαν το θέμα με την αυτονομία, οι εταιρείες αυξάνουν σε τρελά επίπεδα τη μέγιστη φωτεινότητα που υποστηρίζουν οι οθόνες των smartphones. Στα νεότερα έχουμε το OnePlus 12 που καταγράφει ρεκόρ.

Παλαιότερες αναφορές έλεγαν ότι το επόμενο flagship smartphone της κινέζικης εταιρείας θα έχει οθόνη με μέγιστη φωτεινότητα 2600nits με X1 OLED panel από τη BOE. Όμως, αυτό το νούμερο είναι πολύ μικρό μπροστά στην πραγματική μέγιστη φωτεινότητα της οθόνη του επερχόμενου έξυπνου τηλεφώνου.

Ο Li Jie, πρόεδρος της OnePlus, αποκάλυψε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo ότι το OnePlus 12 έχει οθόνη με μέγιστη φωτεινότητα 4500nits. Η Redmi μόλις ανακοίνωσε τα K70 με το απλό και το Pro να φτάνουν τα 4000nits, ενώ τα περισσότερα τηλέφωνα βρίσκονται στα 1700nits με 2400nits. Μιλάμε για τρελή αύξηση. Αναμένουμε να δούμε πώς θα τα πάει στην αυτονομία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.