Η OnePlus έχει αρχίσει να κάνει tease τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου smartphone OnePlus 12 και τα leaks σχετικά με το τηλέφωνο έχουν αυξηθεί. Σε μια πρόσφατη διαρροή, ο Digital Chat Station αποκάλυψε τη βαθμολογία AnTuTu του flagship smartphone.

Σύμφωνα με την εικόνα, το τηλέφωνο σημείωσε την τρελή βαθμολογία των 2.333.033 πόντων στο benchmark AnTuTu v10. Αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα το υψηλότερο σκορ που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο AnTuTu. Η βαθμολογία αναλύεται σε 533.566 πόντους για τη CPU, 904.961 πόντους για τη GPU, 538.511 πόντους για το MEM, και 355.995 πόντους για το UX. Ο leaker ανέφερε επίσης ότι το OnePlus 12 διαθέτει ισχυρό Vapor Cooling σύστημα για τέτοιου επιπέδου ψύξη που του επιτρέπει να επιτύχει αυτό το επίπεδο επιδόσεων.

OnePlus 12 AnTuTu

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Li Jie, πρόεδρο της OnePlus China, η εταιρεία συνεργάστηκε με προγραμματιστές παιχνιδιών και κατασκευαστές chip για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης παιχνιδιών στο νέο smartphone της εταιρείας. Αυτό περιλαμβάνει δοκιμές παιχνιδιών όπως το Genshin Impact και το Honor of Kings για δύο ώρες στον υψηλότερο δυνατό φόρτο εργασιών. Οι δοκιμές έγιναν για να εξασφαλίσουν το όσο το δυνατόν πιο ομαλό και σταθερό gameplay.

Το OnePlus 12 διαθέτει οθόνη με μέγιστη φωτεινότητα 4500 nits, την υψηλότερη από οποιοδήποτε smartphone μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη θα παραμείνει εύκολα ορατή ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως. Ο DCS αποκάλυψε επίσης ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει ένα ειδικό chip P1 Display και έναν ακριβή αλγόριθμο βαθμονόμησης σε επίπεδο pixel που αναπτύχθηκε από την Oppo για να βελτιώσει την ποιότητα, τη φωτεινότητα και την απόδοση της οθόνης.

Επιπλέον, η OnePlus διαφημίζει το σύστημα καμερών του τηλεφώνου ως το πιο ισχυρό στην ιστορία της εταιρείας. Συγκεκριμένα, το OnePlus 12 διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα 50MP Sony LYT-808, περισκοπικό τηλεφακό 64MP Omnivision O64B, και υπερευρυγώνιο φακό 48MP Sony IMX581. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το OnePlus 12 και τις επιδόσεις του θα αποκαλυφθούν κατά την παρουσίασή του στην Κίνα στις 5 Δεκεμβρίου. Η παγκόσμια παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.