Η ημέρα για το λανσάρισμα του OnePlus 12 πλησιάζει, το event έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου, και η εταιρεία έχει ξεκινήσει τα teasers. Στα τελευταία νέα έχουμε αρκετές πληροφορίες για τα specs της συσκευής.

Το επερχόμενο flagship smartphone θα διαθέτει κύρια κάμερα 50MP με αισθητήρα Sony LYT-808, όπως αποκάλυψε ο Li JieLouis, επικεφαλής των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Κίνα. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα teaser που παρουσιάζει και τις τρεις κάμερες του module με την υπογραφή της Hasselblad.

Ο Li JieLouis αποκάλυψε ότι η ultra wide του OnePlus 12 θα διαθέτει αισθητήρα 48MP, ενώ η περισκοπική θα υποστηρίζει 3x ζουμ και θα έχει αισθητήρα 64MP. Στο module υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας πολλαπλών φασμάτων 13 καναλιών για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του συστήματος της κάμερας.

Αν το σύστημα καμερών του OnePlus 12 σαν φαίνεται οικείο αυτό συμβαίνει επειδή είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που διαθέτουν το OnePlus Open και το Oppo Find N3. Εντάξει, υπάρχει μία και μοναδική διαφορά, έχει αλλάξει η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός των εσωτερικών στοιχείων.

Οι πληροφορίες σχετικά με τον κύριο αισθητήρα δεν είναι νέες, αλλά τώρα έχουμε περαιτέρω επιβεβαίωση ότι η OnePlus αποφάσισε να παίξει με ασφάλεια στο νέο της flagship smartphone.

Επιπλέον, το OnePlus 12 έχει την 2K Oriental Screen οθόνη, που η εταιρεία παρουσίασε τον Οκτώβριο, με “rain touch” που βελτιώνει τη λειτουργία της αφής όταν υπάρχει υγρό στην επιφάνεια. Επίσης, το τηλέφωνο έχει IR blaster και θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, πιθανώς 50W, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.