Στη τελευταία και πιο πρόσφατη αξιολόγησή του, το DxOMark εξέτασε την κάμερα του iPhone XR του οικονομικού μοντέλου της Apple που τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά. Πιο συγκεκριμένα πετυχαίνει 103 βαθμούς στον τομέα των στατικών φωτογραφιών και 96 στα βίντεο. Πρόκειται για το καλύτερο smartphone του είδους μέχρι στιγμής, αν και θα πρέπει να περιμένουμε και την αξιολόγηση του Pixel 3 και Pixel 3XL για να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει μόλις μια κάμερα, το iPhone XR τα πήγε ιδιαίτερα καλά με το edge detection σε portrait mode. Η έλλειψη ωστόσο telephoto φακού, σημαίνει όχι το κατάλληλο zoom. Το DxOMark αναφέρει ότι η κάμερα έχει άριστη έκθεση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και παρουσιάζει την πιο ιδανική ισορροπία μεταξύ της μείωσης θορύβου και της διατήρησης της λεπτομέρειας. Αλλά και στο video η συσκευή εντυπωσιάζει, με εξαιρετικό dynamic range, image stabilization και autofocus. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον σύνδεσμο της πηγής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.