Το νέο iPhone XR διαθέτει μια οθόνη με ανάλυση 828 x 1792 pixels, επιστρέφοντας 326 pixels ανά ίντσα, αρκετά για να αποκληθεί Liquid Retina. Και η αλήθεια είναι ότι η ανάλυση είναι αρκετά μικρή για τα σημερινά standards, όταν ακόμη και μεσαίου κόστους συσκευές έρχονται με 1080p full HD οθόνες. Ας πάρουμε για παράδειγμα, το flagship Huawei Mate 20 το οποίο έρχεται με μια μέση FHD+ ανάλυση, η οποία και πάλι όμως διαθέτει μεγαλύτερη πυκνότητα pixels σε σχέση με το iPhone XR.

Δεδομένου, ότι η πυκνότητα των pixels είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας πίσω από τις διαφορές στη διάρκεια μπαταρίας, αυτή η μικρή ανάλυση οθόνης του iPhone XR φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.  Η Apple στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει ότι το iPhone XR θα παρέχει ως 15 ώρες internet browsing και ως 6 ώρες video playback, ένα σεβαστό νούμενο για οποιοδήποτε smartphone και όχι μόνο το iPhone. Η εταιρεία τονίζει επίσης ότι η μπαταρία του διαρκεί ως και μια 1.5 ώρες περισσότερο από του iPhone 8 Plus.

Η μπαταρία στο 6.5 ιντσών iPhone XS Max είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με εκείνη του XR και η Apple είχε πει ότι είναι η μεγαλύτερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε ένα iPhone. Και πάλι όμως το iPhone XR έχει καλύτερα στατιστικά και η χαμηλή ανάλυση της οθόνης φαίνεται να είναι ο λόγος που οδηγεί στην καλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχουμε δει ποτέ σε ένα iPhone. Στα benchmarks του phonearena.com κατάφερε να προσφέρει 11+ ώρες screen on time, ενώ προσφέρει και ως και δυο ημέρες αυτονομία με μέση χρήση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.