Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούν συχνά meme που δείχνουν άτομα τα οποία δέχονται ως δώρο το ίδιο ακριβώς πουκάμισο, κάθε χρόνο. Αυτή η τάση έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια από χρήστες που θέλουν να δείξουν ότι οι εταιρείες smartphones πουλάνε το ίδιο design για δύο ή παραπάνω χρόνια. Αυτήν την περίοδο, το meme λανσάρει με το όνομα του Nothing Phone (2) και του προκατόχου του.

Ο Carl Pei έχει δείξει ότι δεν δέχεται πολλές αντιδράσεις, παρόλο που θέλει να δείχνει “άνετος”. Φαίνεται λοιπόν ότι κουράστηκε από τους χρήστες που σχολιάζουν το πόσο παρόμοιο είναι το design του επόμενου smartphone της εταιρείας του, σε σχέση με αυτό του πρώτου της έξυπνου τηλεφώνου. Έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό.

Σε πρόσφατο tweet του, ο Carl Pei έχει βάλει μία από τις πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύουν ή του στέλνουν οι χρήστες με τύπους που λαμβάνουν το ίδιο πουκάμισο ως δώρο για πολλά συνεχόμενα χρόνια. Εκτός από την εικόνα, το tweet περιέχει και τη φράση “To everyone sending me this: just you wait and see! 😂”.

Λίγο πολύ, λέει ότι όλοι βιαστήκαμε να κρίνουμε το design του Nothing Phone (2) από τα ελάχιστα teasers της εταιρείας, ενώ στην πραγματικότητα το τηλέφωνο μπορεί να διαφέρει αρκετά από τον προκάτοχο του. Θα δείξει Carl, θα δείξει.

https://twitter.com/getpeid/status/1668928344509784064

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.