Το Netflix κάνει ότι μπορεί για να διώξει κρατήσει τους συνδρομητές του και ίσως να τους μειώσει αυξήσει. Πρώτα λάνσαρε την επιπλέον χρέωση για πολλά νοικοκυριά και μετά ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει πλάνο με διαφημίσεις που θα κοστίζει λίγα και θα κόβει πολλά. Για να μην κόβει σειρές έτσι χωρίς αιτία ούτε λόγος…

Να θυμίσουμε ότι το οικονομικό – λέμε τώρα – πλάνο θα έχει 4 λεπτά διαφημίσεις ανά ώρα θέασης, περιορισμένο κατάλογο περιεχομένου, streaming μόνο στο 480p από μία συσκευή, δεν θα επιτρέπει τη λήψη ταινιών και σειρών για προβολή εκτός σύνδεσης, και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία θα κοστίζει 7 με 9 δολάρια.

Σύμφωνα με τα The Wall Street Journal και Variety, το Netflix σχεδιάζει να διαθέσει το πλάνο την 1η Νοεμβρίου, για να προλάβει το λανσάρισμα του αντίστοιχου πλάνου από το Disney+ στις 8 Δεκεμβρίου, το οποίο θα προσφέρει ότι το κανονικό, απλά θα περιέχει διαφημίσεις στην τιμή των 7.99 δολαρίων με το κανονικό να κοστίζει 10.99 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.