Το Netflix σχεδιάζει να χρεώσει μεταξύ 7 και 9 δολαρίων για το επερχόμενο πλάνο που θα έχει διαφημίσεις, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg. Το τρέχον πλάνο της πλατφόρμας με τη χαμηλότερη τιμή είναι 9,99$ (7,99€ στην Ελλάδα) ανά μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το πλάνο να προσφέρει ροή 480p.

Η εταιρεία έχει επίσης ένα πλάνο στα 15,49$ (11,99€ στην Ελλάδα) ανά μήνα για ροή 1080p και ένα πλάνο στα 19,99$ (13,99€ στην Ελλάδα) ανά μήνα για ροή 4K. Το πλάνο χαμηλότερου κόστους με τις διαφημίσεις απευθύνεται σε όσους δεν τους πειράζουν οι διαφημίσεις και δεν θέλουν να πληρώσουν 9,99$+ (7,99€ στην Ελλάδα) για μια τυπική συνδρομή στο Netflix.

Οι διαφημίσεις θα προβάλλονται πριν και κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών και το Netflix σχεδιάζει να πουλά περίπου τέσσερα λεπτά διαφήμισης ανά ώρα, τα οποία θα είναι μικρότερα από τα 10 έως 20 λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα που προβάλλονται από καλωδιακές εταιρείες.

Οι πελάτες δεν θα μπορούν να παραλείψουν διαφημίσεις ή να αποκτήσουν πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής κατά την αναπαραγωγή των διαφημίσεων, αλλά η εταιρεία θέλει να περιορίσει τη στόχευση διαφημίσεων και να βεβαιωθεί ότι οι διαφημίσεις δεν είναι πολύ επαναλαμβανόμενες.

Το πλάνο με τις διαφημίσεις θα έχει περιορισμένο κατάλογο από τα πιο ακριβά επίπεδα και το Netflix δεν σκοπεύει να επιτρέψει στους πελάτες που είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό να κατεβάζουν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες για προβολή εκτός σύνδεσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.