Οι συνδρομητές του Netflix αυξήθηκαν κατά 2.41 εκατομμύρια στη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, τη στιγμή που περίμεναν άνοδο το πολύ 1 εκατομμυρίου. Επιπλέον, ο Ted Sarandos είπε ότι θα επανεξετάσουν τις δαπάνες περιεχομένου που αγγίζουν τα 17 δισ. δολάρια.

Μετά από μήνες πτώσης, σε πολλούς τομείς, από τους συνδρομητές μέχρι τη μετοχή της, η πλατφόρμα αναφέρει έσοδα 7.9 δισ. δολαρίων που είναι πάνω από τα 7.8 δισ. που προσδοκούσε. Οι αυξήσεις αυτές ενδεχομένως οφείλονται στο Stranger Things και περιεχόμενο όπως το Dahmer: Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Το Netflix αναφέρει σε επιστολή προς τους μετόχους ότι κερδίζει τον ανταγωνισμό και σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, όπως η Disney+, το Hulu, και το Amazon Prime, παρουσίασε κέρδος.

Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι οι ανταγωνιστές της επενδύουν πολλά για να αυξήσουν τους συνδρομητές και την αφοσίωση, ενώ σχολιάζει ότι η οικοδόμηση μιας μεγάλης, επιτυχημένης επιχείρησης ροής είναι δύσκολη. Επιπλέον, εκτιμά ότι όλοι χάνουν χρήματα, με τις συνδυασμένες λειτουργικές ζημίες το 2022 να είναι πολύ πάνω από 10 δισ. δολάρια, έναντι της ετήσιας λειτουργίας της ίδιας που είναι από 5 έως 6 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.