Το Netflix κάνει τη μία λάθος κίνηση μετά την άλλη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει διαρκώς συνδρομητές, εδώ και αρκετούς μήνες. Έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 1.000 Αμερικάνοι, δείχνει ότι διατηρούν συνδρομές σε τέσσερις υπηρεσίες.

Περίπου, 4 στους 5 (77%) έχουν συνδρομή και στην κόκκινη streaming υπηρεσία και το 70% αναφέρει ότι χρησιμοποιεί κυρίως αυτή την πλατφόρμα για την ψυχαγωγία του. Αν και τα πράγματα φαίνονται θετικά, δεν είναι και τόσο.

Συγκεκριμένα, το 25% των συμμετεχόντων είπε ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει το Netflix μέσα στο 2022, με τα δύο τρίτα αυτών να αναφέρουν ότι ένας από τους λόγους είναι η αύξηση του κόστους της συνδρομής.

Απόλυτα λογικό, διότι η έρευνα δείχνει ότι η κόκκινη streaming υπηρεσία έχει τον υψηλότερο μέσο όρο κόστους συνδρομής, μεταξύ των οκτώ πιο δημοφιλών αντίστοιχων υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Τέλος, ένας στους τρεις αναφέρει ότι το Netflix δεν έχει πλέον τις εκπομπές που τον ενδιαφέρουν και το 30% είπε ότι χρησιμοποιούν περισσότερο άλλες streaming υπηρεσίες, αντί για τη γνωστή πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.