Το Netflix ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Mystery Box και λίγο πολύ είναι το Play Something των παιδιών. Αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμο μόνο στα προφίλ παιδιών και θα επιτρέπει στους γονείς και τα παιδιά να βρίσκουν μία τυχαία σειρά ή ταινία παιδικού περιεχομένου.

Όπως σχεδόν τα περισσότερα χαρακτηριστικά προτάσεων του Netflix, έτσι και το Mystery Box χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που έχει από τα προφίλ των παιδιών για να επιλέγει κάτι που πιθανότατα ταιριάζει στα δικά τους γούστα. Μέχρι τώρα, το Play Something τα πηγαίνει καλά.

Αν η επιλογή του Netflix δεν αρέσει στο παιχνίδι μπορεί να πατήσει πάλι το κουμπί, μέχρι να βρει κάτι που του αρέσει. Η πλατφόρμα δεν αποθηκευεί την ταινία ή τη σειρά στη λίστα συνέχισης παρακολούθησης, αν δεν δει το παιδί λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.