Το Netflix θέλει να επεκταθεί σε περισσότερους τομείς ψυχαγωγίας, άλλωστε το είχε δηλώσει και στέλεχος του πριν μερικούς μήνες. Σύμφωνα με αναφορά από το Bloomberg, η γνωστή streaming πλατφόρμα ετοιμάζεται να μπει στην αγορά του gaming με ένα νέο προϊόν.

Η αναφορά λέει ότι το Netflix προσέλαβε πρώην στέλεχος των Facebook, Oculus, και EA Mobile, για να αναλάβει το νέο του προϊόν. Το στέλεχος ονομάζεται Mike Verdu και ειδικά για την EA είχε δουλέψει πολλούς γνωστούς τίτλους παιχνιδιών, άρα έχει την απαραίτητη εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, η αναφορά δεν λέει πολλά. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα σε όσους πληρώνουν συνδρομή, θα προστεθούν στην πλατφόρμα το 2022, και ίσως αργότερα το Netflix λανσάρει δική του gaming streaming υπηρεσία, με δική της πλατφόρμα και ξεχωριστή συνδρομή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.