Φαίνεται ότι η Google ετοιμάζει για το Youtube στο web ένα νέο design, όπως διαπίστωσε πρόσφατα ένας χρήστης του Twitter. Πιο συγκεκριμένα, στη νέα έκδοση, το Youtube μετακινεί την περιγραφή, τον τίτλο και τα σχόλια στη δεξιά πλευρά του video.

Την ίδια στιγμή, οι προτάσεις των video βρίσκονται στο κάτω μέρος του video player κάτι που ίσως επιβαρύνει την εμπειρία του χρήστη, καθώς έχει όλα τα thubnails από κάτω να ζητούν την προσοχή του. Επιπροσθέτως, το Youtube δίνει λιγότερη έμφαση στα σχόλια, με το να τα μετακινεί κάτω από την περιγραφή δίπλα στο video.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτούς που εμφανίστηκε το νέο design, εξαφανίστηκε λίγο αργότερα με ένα refresh, κάτι που δείχνει με τον πιο σαφές τρόπο, ότι η εταιρεία βρίσκεται στις πρώτες φάσης δοκιμής του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.