Το UI του Google Maps έχει μείνει χωρίς αλλαγές τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον αυτό αλλάζει με σημαντικά νέο design σε καίρια σημεία. Αρχικά πατώντας σε ένα μέρος – τοποθεσία αποκαλύπτεται ένα νέο UI που διαθέτει κουμπιά κλεισίματος και κοινής χρήσης στην επάνω δεξιά γωνία.   Μια άλλη αλλαγή είναι ότι οι τοποθεσίες δεν είναι πλέον σε πλήρη οθόνη αλλά φαίνεται και ένα κομμάτι του φόντου του χάρτη στην κορυφή.

google maps

Επιπλέον νέο design υπάρχει και στην αναζήτηση κατευθύνσεων. Πλέον δεν πάει από άκρη σε άκρη και δίνει την αίσθηση ενός πιο τακτοποιημένου app χωρίς τόσα πολλά και άναρχα στοιχεία, που το κάνουν δύσκολο στην χρήση.

Σύμφωνα με το 9to5google οι αλλαγές κάνουν την εμφάνισή τους στο Android στην έκδοση 11.113.x, αν και δεν εμφανίζονται σε όλους ακόμη. Θα έρθει και σε iOS συσκευές.

Εξέρευνησε την επιφάνεια του Άρη σε 4K ανάλυση – Ό,τι πιο εντυπωσιακό έχει υπάρξει! (video)

google maps

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.