Στο παρακάτω βίντεο της ElderFox Documentaries μπορούμε να βρούμε πλάνα υψηλής ευκρίνειας που λήφθηκαν από τρία ρόβερ του Άρη, τα Spirit, Opportunity και Curiosity.

Τις εικόνες χαρακτηρίζουν η εξαιρετική λεπομέρεια που έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν τα τρία σκάφη της διαστημικής υπηρεσίας στο ταξίδι τους στον Άρη, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψουν την περίπλοκη γεωλογική ιστορία του.

Η ομάδα της NASA έχει βάλει ονόματα μέσα στο video προκειμένου να σε ενημερώσει για τα σημαντικότερα μέρη του Άρη που βλέπεις. To βίντεο καλεί τους θεατές να διεισδύσουν βαθύτερα στο συνεχιζόμενο έπος του ρόβερ Perseverance και του ελικοπτέρου Ingenuity, ενθαρρύνοντας την εξερεύνηση ολόκληρου του ταξιδιού που έχουν ξεκινήσει αυτά τα απίστευτα μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.