Η Motorola αποκάλυψε ότι το Razr ή Razr+ θα έχει τεράστια εξωτερική οθόνη, μεγαλύτερη από κάθε άλλη που έχουμε δει σε clamshell smartphone. Συγκεκριμένα, στέλεχος της εταιρείας δημοσίευσε τα νέα στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, μαζί με μία προωθητική αφίσα.

Σύμφωνα με όσα είπε το στέλεχος, το Razr ή Razr+ θα έχει 3.5 ιντσών εξωτερική οθόνη. Αυτή τη στιγμή, τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη σε clamshell smartphone την έχει το Oppo Find N2 Flip με διαγώνιο 3.26 ίντσες. Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει και τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης της εξωτερικής οθόνης.

Όσον αφορά την αφίσα, αυτή δείχνει το σχήμα της οθόνης που φαίνεται να είναι σε αναλογία 1:1 και επιβεβαιώνει τη θέση των καμερών του Motorola Razr ή Razr+. Επομένως, οι κάμερες βρίσκονται όντως στην κάτω / πάνω δεξιά γωνία και δίπλα τους είναι τοποθετημένο το LED flash, όλα σε χωριστά punch hole.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.