Τις τελευταίες μέρες έχουμε πληθώρα διαρροών γύρω από τα Motorola Razr 2023, και χρησιμοποιούμε πληθυντικό γιατί οι συσκευές θα είναι δύο. Τώρα η Motorola έρχεται να μας εξάψει την περιέργεια, ανεβάζοντας ένα πολύ μικρό βίντεο, με την επερχόμενη αναδιπλούμενη συσκευή.

Ο Chen Jin, στέλεχος της εταιρίας στην Κίνα, ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Weibo. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.

Ο Jin σχολίασε πως το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα έχει μεγάλη εξωτερική οθόνη, κάτι που μπορούμε να δούμε για λίγο και στο βίντεο που συνόδευε την ανάρτηση. Σύμφωνα με αυτά που είδαμε, η οθόνη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από αυτή του Razr 2022. Μάλιστα περιμένουμε αυξημένο ρυθμό ανανέωσης, τουλάχιστον σύμφωνα με την μετάφραση της Google, από το post του Chen Jin. Δεν ξεκαθάρισε όμως αν θα είναι για την εξωτερική οθόνη ή την εσωτερική.

Στο teaser μπορούμε να δούμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του Razr 2023, κάτι που είναι σύνηθες στα clamshell αναδιπλούμενα.

Περιμένουμε το Razr 2023 και το Razr 2023 Pro να ανακοινωθούν, όμως η ονομασία μπορεί να αλλάξει σε Razr 2023 και Razr 2023 Lite.

Η δημοσίευση του βίντεο από επίσημη πηγή της εταιρίας, δείχνει πως η ανακοίνωση είναι πάρα πολύ κοντά. Όμως η ανακοίνωση για τη παγκόσμια αγορά θα έρθει πιθανότατα την 1η Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.