Παρά το γεγονός ότι έχει τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη από όλα τα clamshell foldable smartphones, το Oppo Find N2 Flip παραμένει πίσω όσον αφορά τη λειτουργικότητα, καθώς εκεί το Moto Razr 2022 βρίσκεται πολύ μπροστά. Φαίνεται ότι το Moto Razr 2023 θα είναι ακόμα καλύτερο και θα προσφέρει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει σε τηλέφωνο αυτού του είδους.

Ο γνωστός leaker Evan Blass δημοσίευσε εικόνες του επερχόμενου Razr που δείχνουν το design, τη νέα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, και νέες λειτουργικές δυνατότητες. Αν το leak είναι σωστό, τότε το Razr 2023 έχει οθόνη που καλύπτει όλη την εξωτερική πλευρά, με cutout για τις κάμερες και το LED flash.

Τα Razr επιτρέπουν περισσότερες εργασίες από την εξωτερική οθόνη σε σχέση με τις ανταγωνιστικές επιλογές και αυτό το καθιστά ένα από τα καλύτερα αναδιπλούμενα τηλέφωνα που κυκλοφορούν. Μπορεί να εκτελέσει πλήρεις εφαρμογές, επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών, διαθέτει ακόμα και πλήρες πληκτρολόγιο. Το Moto Razr 2023 θα εκτοξεύσει την παραγωγηκότητα μέσω της εξωτερικής οθόνης.

Στις εικόνες που δημοσίευσε ο Evan Blass βλέπουμε ότι δίπλα από τις κάμερες υπάρχουν τα κλασικά κουμπιά πλοήγησης, πίσω και “home”, και από πάνω εμφανίζεται μία μικρή μπάρα με συνοπτική προβολή ειδοποιήσεων. Παράλληλα, από πάνω υπάρχουν ειδοποιήσει σε πλήρες μέγεθος με δυνατότητα επέκτασης μέσω του κλασικού βέλους στη δεξιά μεριά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.