Περίπου τρεις μήνες έχουν περάσει από το ντεμπούτο του στη Κίνα, το νέο Moto Razr 2022 διατίθεται πλέον στις global αγορές, αρχής γενομένης από ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Το εν λόγω Snapdragon 8+ Gen 1 αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα κάνει το ντεμπούτο του στα 1.200 ευρώ για την έκδοση με τα 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

moto razr

To Motorola Razr φέρει 6.7 ιντσών OLED οθόνη με FHD+ ανάλυση και 144Hz refresh rate. Φυσικά, υπάρχει ένας ανανεωμένος ριζικά μεντεσές, ενώ η εξωτερική οθόνη του είναι των 2.7 ιντσών OLED που επιτρέπει την πρόσβαση στα περισσότερα χαρακτηριστικά χωρίς να χρειαστεί να ξεδιπλώσει ο χρήστης την κύρια.

Υπάρχει φυσικά κάμερα των 50MP με OIS και μια 13MP ultrawide. Ο χρήστης μπορεί να τραβήξει selfie φωτογραφίες με τις δυο κύριες κάμερες ή να χρησιμοποιήσει το 32MP module μπροστά. Ο Snapdragon 8+ Gen 1 συνοδεύεται με 8GB RAM και 256GB χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.