Η φετινή χρονιά αποτελεί την επανάσταση στα foldable smartphones που πλέον αρχίζουν να γίνονται καλύτερα και να αποκτούν χαρακτηριστικά που πριν λίγα χρόνια δεν ήταν δυνατό να έχουν. Για παράδειγμα, φαίνεται ότι όλα τα clamshell του 2023, όπως το Moto Razr 2023, θα έχουν εξωτερική οθόνη που καλύπτει όλη ή σχεδόν όλη την επιφάνεια του πάνω τμήματος τους.

Μετά από φήμες, αναφορές, και σχηματικές απεικονίσεις, κάποιος δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ισχυρίζεται ότι βλέπουμε το επερχόμενο clamshell smartphone της Motorola. Το συνολικό design συμφωνεί απόλυτα με όσα έχουν αναφερθεί από έγκυρες πηγές και έχουμε δει σε παλαιότερα leaks. Όμως, το θέμα δεν είναι τόσο ο σχεδιασμός, όσο το χρώμα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το Moto Razr 2023 με δίχρωμη εμφάνιση. Συγκεκριμένα, το clamshell foldable smartphone έχει κόκκινο χρώμα στο κάτω μέρος και μαύρο χρώμα στο πάνω τμήμα που φιλοξενεί την οθόνη. Επιπλέον, στο σημείο του μεντεσέ, το τηλέφωνο έχει μεταλλικό φινίρισμα. Ομολογουμένως, είναι εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.