Περιμένουμε η Motorola να παρουσιάσει δύο νέα foldable smartphones μέσα στο 2023, διπλασιάζοντας τη σειρά. Το ένα από αυτά έχει το κωδικό όνομα Juno και είναι ο διάδοχος του Moto Razr 2022 και θα έχει τον Snapdragon 8+ Gen 1, ενώ το άλλο έχει κωδικό όνομα Venus, είναι επίσης clamshell και θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 2.

Παρόλο που γνωρίζουμε αρκετά για το Juno και πρόσφατα μάθαμε σημαντικές πληροφορίες για αυτό, μέσω του Evan Blass και μιας σειράς renders που δημοσίευσε ο γνωστός leaker, δεν είχαμε μάθει έως τώρα πότε θα κάνει ντεμπούτο το πολυαναμενόμενο foldable smartphone.

Ο leaker επέστρεψε για να αποκαλύψει ο ίδιος την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης του Moto Razr 2023. Σύμφωνα με τον leaker, η Motorola θα πραγματοποιήσει το event για την αποκάλυψη και κυκλοφορία του “Juno” την 1η Ιουνίου του 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.