Αν στη περιοχή σου έχει σήμα η Vodafone και ζητάς ένα πραγματικά απεριόριστο πρόγραμμα, τότε το Vodafone Red Unlimited είναι αυτό που ψάχνεις. Η τιμή του αγγίζει τα 33 ευρώ και προσφέρει πραγματικά απεριόριστο internet όπως και ομιλία και SMS. Το εν λόγω μπορείς να το βάλεις και σε router σε περίπτωση δηλαδή που δεν έχεις κάποια σταθερή γραμμή ή είναι πολύ μικρή.

Vodafone Giga WiFi Home Unlimited: Μόλις ανακοινώθηκαν τα νέα προγράμματα!

Παράλληλα το πρόγραμμα προσφέρει και extra SIM με κόστος 3 ευρώ το μήνα για να μοιράζεσαι τα GB του προγράμματος με άλλες συσκευές αλλά έχει περιορισμό όγκου στα 300GB.  Αν έχεις και Vodafone σταθερή παίρνεις την κάρτα sim δωρεάν.

  • Σε όλα τα μηνιαία πάγια συμπεριλαμβάνεται έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής, ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.
  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.
  • Οι προσφορές ισχύουν για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.
  • H τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.
  • Οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν με επιδότηση συσκευής.
  • Η τιμή προσφοράς στο Vodafone RED Unlimited που εμφανίζεται με ενεργοποιημένη την επιλογή “Έχω Vodafone σταθερή”, περιλαμβάνει συνδυαστική έκπτωση κινητής-σταθερής και ισχύει για πελάτες με ενεργή οικιακή σύνδεση Vodafone σταθερής στον ίδιο ΑΦΜ και για μια σύνδεση κινητής συμβολαίου. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από μια συνδέσεις κινητής στον ίδιο ΑΦΜ, η συνδυαστική έκπτωση θα αποδίδεται μόνο σε μία σύνδεση κινητής.
  • Σε περίπτωση αγοράς παραπάνω από μίας σύνδεσης κινητής Vodafone RED Unlimited, η συνδυαστική έκπτωση θα εφαρμόζεται μόνο σε μία σύνδεση ενώ οι υπόλοιπες θα λαμβάνουν την τιμή που εμφανίζουν τα προγράμματα με απενεργοποιημένη την επιλογή “Έχω Vodafone σταθερή”.
  • Η συνδυαστική έκπτωση κινητής – σταθερής αποδίδεται αυτόματα μετά την ενεργοποίηση της σύνδεσης κινητής και μόνο εφόσον πληρούνται οι προαναφερόμενες συνθήκες, ενώ σταματά να αποδίδεται σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης σταθερής.
  • Σε περίπτωση ύπαρξης ενεργής κινητής ή οικιακής σύνδεσης Vodafone σταθερής κάτω από τον ίδιο ΑΦΜ, τα GB των RED προγραμμάτων διπλασιάζονται.

Δωρεάν πλέον για όλους το εργαλείο ελέγχου Google για τα στοιχεία σου στο Dark Web

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.