Έχουμε δει πολλές αναφορές σχετικά με το MIUI 14 και την πρώτη συσκευή που θα το διαθέτει – ενδεχομένως το Redmi K50 Ultra, αλλά φαίνεται πώς τα πλάνα της εταιρείας δεν πάνε όπως τα σχεδίασε ή οι αναφορές είναι εν μέρει λάθος.

Το Xiaomiui, που δεν έχει πέσει ποτέ έξω, ανέφερε ότι η νέα ROM της κινέζικης εταιρείας θα κάνει ντεμπούτο με τα Xiaomi 13 και όχι νωρίτερα όπως έλεγαν ορισμένες αναφορές. Την ίδια πληροφορία επιβεβαιώνει και ο Digital Chat Station.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, το MIUI 14 βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και τα επόμενα τηλέφωνα της εταιρείας θα τρέχουν το MIUI 13 και όχι την νεότερη έκδοση της ROM.

Αυτό σημαίνει ότι το Redmi K50 Ultra – που αναμένεται μέσα στον Αύγουστο – τελικά θα έχει το MIUI 13 out of the box και ενδεχομένως θα αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση της ROM. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα βασίζεται σε Android 13 ή Android 12.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.