Η Redmi παρουσίασε πριν αρκετούς μήνες το K50G (K50 Gaming) με Snapdragon 8 Gen 1. Έναν μήνα μετά, ανακοίνωσε τα Redmi K50 και K50 Pro με Dimensity 8100 και Dimensity 900. Φαίνεται ότι η εταιρεία μπορεί να εργάζεται σε ένα πιο ισχυρό τηλέφωνο για τη σειρά K50 που μπορεί να ονομάζεται Redmi K50 Ultra και να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τον tipster Digital Chat Station, η κινέζικη εταιρεία εργάζεται σε ένα flagship smartphone με Snapdragon 8+ Gen 1 για το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με επίπεδη οθόνη που θα έχει ανάλυση Quad HD+ και μπορεί να υποστηρίζει 100W ή 120W ενσύρματη γρήγορη φόρτιση.

Αν και δεν ανέφερε ρητά το όνομα της συσκευής, φαίνεται ότι η συσκευή θα μπορούσε να ονομάζεται Redmi K50 Ultra. Οι παραπάνω προδιαγραφές υποδηλώνουν ότι μπορεί να φτάσει ως το πιο ισχυρό flagship smartphone της εταιρείας. Η διαρροή αναφέρει επίσης ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια παραλλαγή του ίδιου τηλεφώνου με chipset Dimensity.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.